lauantai 30. elokuuta 2008

Tux- Gardajärvi

Lähdettiin aamulla aikaisin matkaan, jo ennen yhdeksää.
Aurinko paistoi, mutta oli viileää, kalsarit jalkaa - viisas valinta :)


Heti Italian rajan jälkeen alkoi ruuhkat ja silmänkantamattomiin jatkuvat jonot. Välillä me seisottiin jonossa, välillä puikkelehdittiin autojen välistä välillä mentiin hätätietä pitkin. Toiset autoilijat antoi hyvin tietä toiset ei halunneet väistää millään. Aurinko paahtoi tosi kuumasti ja kalsarit oli nyt taas liikaa...

Oli muuten tosi huono viikonloppu lähteä Italiaan, niillä nimittän loppui kesäloma just nyt!!! Ja kaikki tietysti palaa kotiin....
Autojonossa moottoritiellä



Onneksi maisemat oli upeat, oli kiva nähdä maissipeltojen jälkeen viiniköynnöksiä ja sitruspuita!
Ajettiin lähes taukoja pitämättä. Italian moottoriteiden varsilla ei pahemmin taukopaikkoja oo ja niihin harvoihin joita oli, oli valtavat jonot. Kaikki halus huilata välillä!

Uupuneina ja kuumissaan tultiin vihdoin Gardajärvelle.  Meidän hotelli, oli ikävä kyllä ihan toisessa päässä Gardaa, kun mihin tultiin. Joten jatkettiin vaan matkaa, päätä särki ja oli kuuma. En pahemmin jaksanut ihastella upeaa Gardajärveä..



Vihdoin ja viimein löydettiin hotelli. Se oli hyvin Italialainen; Hotel Eden.
Buranaa napaan ja  kävelylle rantaan. Herkuteltiin italialaisella jäätelöllä, ruokaa kun ei italiasta vielä tähän aikaan saa mistään.



Ruokapaikan löytäminen olikin sitten vaikeampaa.  Olis pitänyt olla etukäteen tehty varaus melkeen joka paikkaan. Löydettiin sitten yks "syöttölä", josta saatiin lasagnea ja salaattia.
Päätäsärki aina vaan joten palattiin hotelliin, mä painuin pehkuihin ja Kimmoa alkoi seurustella Irmelin kanssa.

  • 370 km (joka matka kesti 7, 5 h!!!!)
  • bensa 30 €
  • ruoka juomineen 40,50 €
  • Bensan hinta Itävallassa 1,25 €/l ja Italiassa 1,45€/l. Italiassa lähes joka asemalla on bensapojat tankkaamassa :)
  • tiemaksu 18.80 €
  • yö aamupalalla 72 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti