torstai 9. syyskuuta 2010

Taas kohti Lissabonia

Tyypillisiä Portolaisia yhdenikkunan taloja
Porton rantaa linja-auton ikkunasta kuvattuna


Torstai aamuna lähdettiin ajelemaan takaisin kohti Lissabonia. Kaikki tuli ajoissa autoon ja päästiin matkaan kymmenen aikoihin. Autossa oli aika hiljaista Coimbraan asti jossa mentiin syömään lounasta kalaravintolaan, tarjolla oli kuivatusta suolakalasta tehtyä ruokaa. Mun mielestä se oli aika hyvää, joskin kovin suolaista. Uskon kyllä, että porukasta useampikin jäi nälkäiseksi,  mm Kimmo.

Lounaan jälkeen nopea visiitti ostoskeskukseen ja sen jälkeen taas matka jatkui. Viini oli saanut ihmiset vauhdikkaammalle päälle ja autossa oli aikamoista sorinaa ja naurua.

Perille tultiin viiden aikoihin, nopeasti tavarat huoneeseen ja sitten lähdettiin Kimmon kanssa Corte Inglesiaan shoppailemaan. Ei me kyllä saatu ostettua kuin muutama suklaalevy vaikka alennusmyynnit oli menossa. Yritettiin sitten etsiä brasilialaista ravintolaa josta olisi saanut niitä hyviä grillivartaita, mutta ei löytynyt. Nälkäisenä jouduttiin odottelemaan hotellinillallista.

näkymä hotellin ikkunasta
Käytiin sitten vielä kävelyllä ja nauttimassa viimeiset sangriat. Liikkeellä oli valtavasti kauniita ihmisiä, oli nimittäin muodinyö ja muotiliikkeet, siis nää kaikki huippumuotiliikkeet oli auki koko yön.  Tarjolla oli shampanjaa ja muotinäytöksiä.

Ajoissa nukkumaan kun aamulla oli aikainen herätys, kotimatka alkaa.....ja loma on loppu :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti