maanantai 6. syyskuuta 2010

Kohti Portoa

Aamulla laukut pakattuina linja-autoon ja matka kohti Figuera da Foziin. Mentiin ensin vierailulle Celbin tehtaalle, jossa Kimmo oli vuosi sitten töissä. Tehdaskierroksen jälkeen mentiin syömään lähelle rantaa. Tarjolla oli maukasta kasviskeittoa, uuniporsasta perunoiden ja salaatin kera, päälle jälkäriä, kahvia ja Mascheiraa. Ja kaikki alas talonviinin avulla:) Hinta ei päätä huimannut, koko porukka kuskeineen päivineen söi 231 eurolla.

Lounasravintola

Vatsat pullollaan suunnattiin Atlannin aaltoihin, tai kaikki ne jotka uskalsivat. Merivesi oli reilusti alle 20 astetta ja aallokko melko kova.


Lepyteltiin sitten kuskia kolehdilla, kun jouduttiin käyttämään linja-autoa pukukoppina...... Siivoamaanhan se siitä joutui! No sillä oli muutama tunti aikaa siivoilla, kun me mentiin Rolls baariin iltapäivätansseihin. Se on Antin (= Kimmon pomo Portugalin keikalla) vaimon omistama baari. Juotiin sitten urakalla sangriaa, olutta, mojitoksia, caipiroskaa. Kimmo toimi tiskijukkana ja lattialla oli vilskettä. Sitten olikin jo aika palata linja-autoon ja jatkaa matkaa kohti Portoa.

Meille oli varattu huoneet Hotelli Bessasta joka olikin tosi upea hotelli. Todella siistit ja tilavat huoneet. Aamupala oli herkullinen; ihania leipiä, kakkuja, leikkeleitä, munakkaita, makkaroita, tuoreita valmiiksi kuorittuja hedelmiä ja vastapuristettua tuoremehua, lättyjä mustikkahillon ja kermavaahdon kera, cavaa ja käsintehtyjä tryffeleitä. Kyllä kelpasi :)

Syötiin illallinen hotellissa ja lähdettiin sitten Vekan, Anitan, Saulin ja Riitan kanssa taksilla Ribeiraan. Eli rautasillan alapuolella olevalle alueelle. Siellä on menoa iltaisin, niin kuin oli nytkin. Istuttiin muutaman sangria kannun verran ja palattiin sitten takaisin hotelliin ja nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti