keskiviikko 7. kesäkuuta 2006

Kohti Strassburgia - mopo kulkee hyvin :)

Aikainen herätys ja aamupalalle. Satamassa oltiin klo 9.00 ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Varalta vielä runsas vaatetus.....Ihanaa, täältä tullaan Eurooppa!!


Heti satamasta lähdettyä Irmeli (= meidän navigaattori) pyöritteli meitä vähäsen, mutta löydettiinhän me lopulta sinne moottoritielle. Moottoritiellä oli ruuhkia ja tie oli välillä tosi huonossa kunnossa. Irmelikin temppuili, ei oo tottunut näin huonoon tiehen. Välillä matkatakkuili tietöidenkin takia. Muutama kolarinkin nähtiin, mutta todennäköisesti niissä ei ollut henkilövahinkoja. Ei ainakaan ambulansseja näkynyt.

Frankfurtissa Kimmo sai älyväläyksen lähteä kaupunkiin tankkaamaan!!! Enää ei ole kylmä vaan hikivirtaa kun seisotaan liikennevaloissa, eikä bensa-asemia näy missään. Irmeli neuvoo meitä muutamalle asemalle jotka oli tässävaiheessa jo hylättyjä asemia... Ei pahemmin naurata, tuli siinä kai muutama voimasanakin sanottua kuskille.  Tunnin se Irmeli meitä pyöritteli kunnes saatiin tankattua ja päästiin takaisin moottoritielle.  Mä riisuin jo enimpiä vaatteita, kun Kimmo tankkasi, mittari näyttää olevan jo + 20.


Vihdoin ja viimein päästiin Strassburgiin, kello oli jo kahdeksan illalla. Hotellia jouduttiin jonkin aikaa etsimään. Irmeli oli ihan pihalla! Hotelli oli ihan ok, esitteen mukaan "gayfrendly", hinta ruokineen 128 euroa (juustopastaa ja salaattia + kallista laihaa viiniä).  Hotellialue oli respan mukaan vähän levoton ja suositteli laukkujen irrottamista moposta, eli kaikki roina irti ja hotellihuoneeseen turvaan.

Kilometrejä tuli tänään 900 ja sen kyllä tuntee kropassa. Rautaperse (=Kimmo, ihan virallisesti, diblomit ja kaikki) oli ihan vereslihalla; kolmet kalsarit oli ehkä liikaa näihin helteisiin :D  Onneksi on terkkari mukana joka hoitaa paikat kuntoon - talkkia ja Lipolania!

Bensa noin 100 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti