torstai 8. kesäkuuta 2006

Läpi Ranskan....

Mopon pakkaamista aamutuimaan
Aamulla aikainen herätys. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, mittari näyttää jo aamusta + 20. Taitaa tulla lämminpäivä.  Maitokahvin ja croissanttien jälkeen tavarat kasaan ja matkaan. Mä viskasin pitkät kalsarit ja fleetsitakin roskiin. Nyt on pakko jo tareta vähemmällä. Rautaperse kyllä meinaa taas pukea triplat kalsarit coretx housujen alle... Vaimon naureskellessa alkaa tosin epäillä pärjäiskö kaksilla....


Ranskan moottoritiet on leveät ja hyvässä kunnossa, eikä ainakaan tänään ollut ruuhkia. Ranskassa moottoritiemaksut motoristeille on puolta halvemmat kuin autoille. Fiksua onhan niissä puolet vähemmän renkaita.

Meidän oli tarkoitus ajaa Välimerelle asti tänään, mutta iltapäivällä alkoi olla niin kuuma, ettei ajaminen ollut enää hauskaa. Hiki virtas ja Kimmokin riisui pitkät kalsarit pois :)

Neljän aikoihin päätettiin jäädä Valenceen, löydettiin mukava hotelli vähän sivusta; Kyriad Hotel. Aidattu hotellialue, ilmastoitu huone aamupalalla (buffee) 78 euroa.

Kylmä suihku ja lähdettiin kävelemään kaupunkiin. Lämpömittari näytti jo +30 eikä enää tuullut pohjoisesta! Kova nälkä oli mutta eihän täällä ruokapaikat oo auki tähän aikaan.  Vihdoin ja viimein yks pizzeria aukesi ja saatiin herkullista kiviuunipizzaa sekä olutta. Tosin aika kalliit; 41 euroa.
Valence on nätti pikku kaupunki, kierreltiin ja ihasteltiin ranskalaisia taloja. Ainut hankala puoli ranskassa on tää kieli. Miten se voi olla niin vaikeaa!


Hieno päivä, Guzzi kulkee päiväpäivältä paremmion. Kilometrejä tuli tänään 660 ja bensaa tankattiin 90 eurolla.

Nukkumassa oltiin taas jo yhdeksänaikoihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti