tiistai 13. kesäkuuta 2006

Taas matkaan

Torreviejasta lähdettiin klo 9.30, aurinko paistoi ja mummun kukat kukki ihanasti. Ne puhkes täyteen loistoonsa saatuaan vähän vettä.  Lämpöasteita oli reilusti jo heti aamusta. Mentiin rantatietä pitkin Alicanteen. Matkalla oli satoja vaaleanpunaisia flamengoja aamupalalla.

Sitgesissä oltiin puoli neljän aikoihin. Kierreltiin ja etsittiin hotellia.  Näyttivät tosi kalliilta ja muutamissa sanoivat meille heti "no!" kun näkivät meidän tulevan moottoripyörällä. Lopulta löydettiin meille sopiva rantahotelli Hotel Arcadia


Sitges on Barcelonan alueeseen kuuluva pikkukaupunki; lapsiperheiden ja homoparien suosima lomapaikka. Ja sen kyllä huomasi :)  Siellä on 17 uimarantaa ja sitä pidetään yhtenä parhaista Välimeren rantalomakaupungeista.

Hotelliin kirjautumisen jälkeen mentiin heti rannalle ja uitiin viimeiset kerrat Välimeressä - tällä reissulla.

Sitgesin rantamaisema on kuvattu useissa maalauksissa...

Kierreltiin vähän vanhassa kaupungissa ja hotelliin palattiin ajoissa. Nautittiin viimeiset auringonsäteet parvekkeella ennen nukkumaan menoa. Yöllä sitten herättiin valtavaan paukkeeseen, hotellin ikkunat vaan helisi. Kesti hetken ennenkuin tajuttiin mistä oli kyse.  Ilotulitus joka jatkui ja jatkui ja jatkui.... meille ei tosin koskaan selvinnyt miksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti