keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Kotiin

Aamu valkeni pilvisenä ja vähän tihutti vettäkin, asteita oli +18.  Tien päällä oltiin jo kello 8.  Saksan moottoritiet vetää ja mopo kulkee :)

Lubäcin luona tie oli tukossa, puikkelehdittiin jono etuenään ja syy selvisi. Motoristi oli ajanut kolarin ja todennäköisesti kuollut, koska ambulanssit ja pelastushelikopteri eivät pitäneet kiirettä.  Näytti siltä, että ohituskaistalla joku oli tullut motoristin eteen ja PAM, mopo lensi kaiteeseen ja sillä selvä. Uskomattoman tehokkaasti ne putsas tien ja hetken kuluttua kun matka jatkui ei onnettomuudesta näkynyt muuta merkkiä kuin kolhut kaiteessa ja muutama risu oli nurin.

Matka jatkui ja alettiin pähkäillä miten mentäis yli. Päädyttiin samalle reitille kuin tullessakin, sehän toimi hienosti.




Tanskassa taas jonotettiin: kolari!



Kun tultiin Malmööhön oltiin niin väsyneitä, että päätettiin etsiä majoitusta. Kello oli jo puoli seitsemän... Edullisin vaihtoehto löytyi Lundista Ibis Hotellista, illallinen haettiin läheisestä Mäkkäristä. Kari ja Narim tulivat meitä moikkaamaan,  mutta ei meistä kovasti seuraa ollut, väsymys painoi jo vanhoja luita...
Ajoissa sänkyyn, edessä vielä matka Tukholmaan.

  • 600 km
  • Bensa 70 €
  • siltamaksu 20 €
  • Lautta 37 €
  • Saksassa konditoriassa; 2 x mozzarella voileipä, omenapiiras + kahvi = 10 €. Hyvää ja halpaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti