torstai 8. heinäkuuta 2010


Käytiin eilen pitkästä aikaa vanhassa kaupungissa ja olin jo ehtinyt unohtaa millanen kaaos se liikenne siellä on. Siellähän on kyllä hyvin kaikille omat yks suuntaiset kaistat; pyörille, mopoille ja autoille. Se tosin täällä vaan ei päde. Saa olla kokoajan silmä tarkkanan, kun autoja ja mopoja tulee joka suunnasta ja menee joka suuntan ja millä kaistalla tahansa. Ja korvat soi siitä metelistä! Sitten ne kaikki jalankulkijat vielä sekaan, huh huh!

Syy siihen, että lähdettiin oli Mc Donals. Mulla on jo useamman päivän ollut himo Big maciä kohtaan. Ja olihan se hyvää pitkästä aikaa! Maistu melkein yhtä hyvältä, kun joskus lapsena ruotsissa, kun söi ekaa kertaa. Päälle vielä jäätelöt kuumalla suklaakastikkeella.

Käytiin samalla torilla ostamassa pari vyötä. Siellä on yks mies joka tekee mittatilaustyönä nahkavöitä hintaan 2 euroa/kpl. Kävin myös sovittelemassa taas vaihteeks vaatteita ja totesin kuten ennenkin. Liian iso nainen. Paidat 2 x XL on liian pieniä. Harmittaa oikein mennä kauppoihin, kun joka paikassa on alennusmyynnit menossa, mutta mikään ei sovi päälle.



Kun pyöräiltiin takasin päin, joka paikassa oli grillit kuumenemassa ja oluttynnyrit tuotu esille. Mikä tuoksu!! Joissakin paikoissa oli isot termospullot pöydässä, jotta olut pysyis kylmänä. Se on muuten aika outoa, täällä nimittäin juodaan lähes kaikki lämpimänä. Olutkin, jos sen ostaa pullossa, on sellasta haaleaa. Kylmää vettä ei tahdo saada mistään. Vesi automaateissakin on valittavana vain lämmintä tai kuumaa vettä. Myös kuntosalilla :)

Kun tultiin kansanaukion kohdalla, oli siellä kovasti porukkaa ja lava oli taas laitettu pystyyn. Kimmo ei jaksanut jäädä katsomaan mitä sieltä on tulossa, mutta mä jäin odottelemaan. Siellä alkoikin hetken kuluttua teatteriesitys. Oli ihan mielenkiintoista katsottavaa. Enhän mä kielestä mitään ymmärtänyt ja se niiden laulukaan ei nyt ole kaikkein kauneinta kuunneltavaa, mutta ne vaatteet ja maskeeraus on todella upeaa. Ja se näytteleminen on sellasta ihanan yliampuvaa.






Vielä kun kaks tuntia jaksais, niin alkaa illan SM-finaali. Voi vitsi kun alkaa jo jännittämään!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti