tiistai 6. heinäkuuta 2010

Mikä ukonilma!!! Kerettiin just kotiin ennenkuin räsähti ja taivas alkoi itkemään. Onneks, olis mun sormipaketti kastunut pahan kerran. Tänään onkin ollut ihan kamalan kuuma, toivotaan että rankkasade vähän raikastais ilmaa. Ainakin se näyttää saavan ikkunat aika puhtaaksi :D

Käytiin rannalla kahlailemassa. Näin siinä rantavedessä meritähdenkin, mutta en uskaltanut koskea siihen. Voiko siihen koskea???? Eikös ne jotkut syökin niitä? Vesi oli lämmintä, olis voinut vaikka uida, jos ei olis ollut tätä sormipakettia. Oon muuten tehnyt siihen hienon lasta viritelmän kerakäyttölusikasta. Se kun tahto aina taittua kun teki jotain ja tuntui kuin haava olis auennut. Tarkastin sen kyllä eilen ja hyvältä se näytti.... Joten en ainakaan vielä oo aloittanut atibiootteja.



Seurailin tossa viikonloppuna IKM-uinteja netin kautta ja hienotsi Pietarsaaren Uimarit taas pärjäs; 3 x kuudessija ja yksi kulta (100 VU) Adamille. Tällä viikolla on taas jännät paikat tulossa kun on Nuorten sekä aikuisten SM-uinnit Oulussa 50 m radalla. James ui rinulia vielä viimestä kertaa nuorissa ja Ilkka ui perhosta 200 ja 100 sekä ekakertaa 800 VU. Harmi vaan kun finaalit on vasta illalla, meillä se tietää yöaikaa. No kerrankos sitä :) Toivotaan, että kaikki menee hienosti ja tulee hyviä uusia ennätyksiä. Olishan se tietty ollut mukavaa, jos olis saanut olla paikanpäällä seuraamassa.

No, joo ukkosmyrsky on ohi ja aurinko yrittää taas kurkistella. Ilma on kerrankin kirkas, näkyy jopa vuoret tuolla taivaanrannassa. Täällä on usein ukkosmyrskyjä ja sateita, mutta ne ei onneksi kestä kauaa. Katsoin tossa yks päivä tän alueen säätietoja ja näyttää tää kesä-heinäkuu olevan sateisinta aikaa. Toisaalta se on ihan mukavaa, sade virkistää ja puistoalueetkin pysyy kauniina.

TV:stä tulee just uutiset ja siinä kerrotaan Kiinaa koettelevasta helleaallosta. Näyttävät Pekingin eläintarhasta jossa gorillat syö jäätelöä, pandakarhut imeskelee jääpuikkoja ja tiikerit nauttii vesisuihkusta. Ihan näköstä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti