keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Onnea Kimmo!

Tänään on sitten Kimmon synttärit; ONNEA :)
Käytiin eilen sen kunniaksi syömässä rapuja; katka- ja taskurapuja. Oli hyväää! Se olikin eka kerta kun söin taskurapuja, vähän sai ensin miettiä miten se saadaan syötyä, mutta yllättävän helpostihan ne sakset aukes.... 

Ravintola on hieno ja hyvin suosittu, mutta ihmiset tuli sinne hvyin arkisissa vaatteissa. Ykskin mies tuli semmosissa pyjamashortseissa ja Uunopaidassa, jalassa oli kyllä hienot lakkaskengät. Eikä kenestäkään se ollut outoa. Siinä meidän naapuri pöydässä istui kolme miestä, jotka joivat aika reippaasti snapseja ja jossakin välissä ääni alkoi nousta, huutelivat tarjoilijoille ja tarjoilijat juoksi. Sitten niille tuli kuuma ja paidat lensi miesten päältä. Tais tulla hiki laiskan syödessä!




Kävin tänään taas uimassa tuolla rannan uimalassa. Siellä on mukavaa, koska porukkaa ei ole liikaa, ranta on aina ihan tupaten täynnä. Vesi kyllä on samaa kuin meressä, eli ei mitenkään erityisen houkuttelevan puhdasta, mutta eipähän ole laineita eikä heinää. Kalatkin on vaan pieniä sinttejä, ei pelkoa haikaloista. Siellä altaassa nimittäin on aika paljonki pikkukaloja! Tuntui tosi hyvältä uida, on nuo pohkeet vieläkin ihan hellinä vuorella tarpomisesta. Ja kuitenkin mentiin hissillä suurimman osan matkasta! Kuinkahan kipeä sitä olis, jos oltais noustu portaat ylös asti?

Tuli tässä yks ilta TV:stä ohjelma kiinalaisesta artistista, joka oli valittu vuoden parhaaksi, siis täällä kiinassa. Miehen nimi on Wang Feng ja on ihan mukavan kuulosta musiikkia, näkyy youtubessakin joitakin biisejä olevan, jos kiinnostaa kuunnella.

1 kommentti: