torstai 22. heinäkuuta 2010

Rapuja, rapuja, rapuja

Tää ilma on ihan uskomatonta, ihan niinkuin höyrysaunassa. Sumua niin ettei montaa metriä eteenpäin näe ja lämpöä reilusti yli kolmekymmentä. Monta päivää säätiedotus on luvannut ukkosmyrskyä ja sais tullakin, on niin tuskaista. Yritin aamulla olla salillakin, mutta ei siellä oikein jaksanut mitään tehdä. Mukavinta olla täällä kämpillä ja lueskella. Onneks ilmastointi pelaa :)

Käytiin eilen yhdellä rannalla joka on tuossa kaupungin ulkopuolella. Siellä oli mukavaa kun sai olla melkein kaksistaan. Paikka kuhisi rapuja, yritin niitä valokuvatakin, mutta olivat niin arkoja, että pienikin liike sai ne katoamaan koloihinsa. Ja jos hiekka kuhisi rapuja niin ilma kuhisi sudenkorentoja, mutta ei ne meistä välittänyt.

Kalastaja viemässä verkkoja

Näitä siis kuhisi



Ilma oli täynnä sudenkorentoja, ehkäpä näet ne tässä kuvassa
Kun tultiin kotiin, niin päätettiin mennä Dioon syömään oikein pippuripihvit. Kauhea pettymys! Täällä ei pidä syödä ulkona muuta kuin kiinalaista, ne ei osaa tehdä muuta. Tulipa taas kerran todettua!!! Siihen ruokaan kuului, alkukeitot, salaatit, drinkit, jälkiruoka, perunat ja pihvi. Drinkit, soppa ja jälkiruoka tulivat nopeasti pöytään. Jälkkäri oli jotain valkosta ja sulavaa, eli se oli syömäkelvotota kun sen aika olis ollut... Pihvikin tuli aika nopeasti, ei tosin ollut maulla pilattu. Perunat ja salaatti tulivat sitten, kun pihvi oli ensin ehtinyt jäähtyä ja sitten syötykin kylmänä. Hinta noin 40 euroa. Tänään sitten käytiin tossa ulkona syömässä grillattua lammasta (tai musta se kyllä oli vuohi vaikka sanoivatkin että "lamb") ja kanaa, Kimmo ja Kaitsu joivat vielä kannullisen oluttakin päälle. Olut on sellaisissa kolmen litran termoskannuissa. Tosi hyvää ja hinta meiltä kolmelta yhteensä vain 75 bimbulaa eli noin kympin. Lihakin oli takuulla tuorettta kun se siinä grillin vieressä teurastettiin, nyljettiin ja pilkottiin. Vähän se vaatii luonnetta, mutta ei pidä niin kovasti aatella, pistellä vaan tyytyväisenä poskeensa:) Päästiin sitten taas samaanhintaan vielä perhealbumiinkin. Kuinkahan monessa sitä jo mahdetaankin olla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti