lauantai 12. kesäkuuta 2010

Huomenta! Saa nähdä tuleeko tästä vielä aurinkoinen päivä vai jääkö pilveen. Nyt on satanut pari päivää oikein kunnolla. Mä oon sitten ollut vaan kotosalla, lueskellut, paistanut munkkeja ja lihapullia. Niitä on nyt pakkasessakin pahan päivän varalle :)

En käynyt eilen kuntosalillakaan, kun on tuo vasen jalka ollut kipeänä. Meinas tulla penikkatauti, mutta nyt tuntuu jo paremmalta. Jospa sitä uskaltais tänään mennä ja tehdä lämmittelyt kuntopyörällä. Huomenna mulla onkin kolmas kerta hierontaa. Pitää yrittää saada ne ymmärtämään, etten halua olla mustelmilla aina hieronnan jälkeen. Viimeksi ne hiero jalatkin eli oli kolme naista samaan aikaan kimpussa ja tekivät töitä 1,5 tuntia. Yrittivät kovasti myydä mulle jotain 2000 paikallisen bimbulan hoitoa, koska on niin pahasti verisuonet katkeilleet. En ottantu, sanoin ettei se haittaa, haluan vaan hierontaa niihin. Eivät voineet ymmärtää, niistä kun olis hoidolla saatu niin kauniit.

Käytiin tässä yks päivä yhdessä huonekaluliikkeessä katselemassa, mitä siellä olis tarjolla. Ja olihan siellä upeita huonekaluja ja halpoja. Sänky täys puuta 200-300 euroa. Upeita vitriinejä jä pöytiä+tuoleja. Välillä on ollut puhetta, josko porukalla otettais kontti, niin sais tavaraa vietyä Suomeen. Mutta tiedä häntä....

Tänään on jännäpäivä. Ilkalla on uimakisat Hesassa ja viimeinen mahdollisuus rikkoa pitkänradan Em-raja. Toivotaan nyt parasta! Harmi vaan kun se uidaan itse kisojen ulkopuolella, joten en oo varma näkyykö se livetimig'lla.

2 kommenttia:

  1. Mä tarviin sellaisen tv tason! Jossa olis samalla hyllytilaa. sellainen siis taso mihin tv tungetaan ja sitte reunoilla lasihyllyt. sen tapasen. :) kiitos.

    VastaaPoista
  2. Toimiiko livetiming ees sielä intternetin kehitysmaassa? Vai onko kiinanpalomuuri liian korkee?

    VastaaPoista