keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Lämmintä + 36 eikä edes aurinko paista. Lähdin heti aamusta liikenteeseen, kun siivooja tuli jo yhdeksän maissa. Siivos muuten kätevästi :O käsillä lattian eteisessä ja laittoi sitten kengät nätisti järjestykseen. Siinä vaiheessa mä lähdin ulos, ei pysty katsomaan sen siivoamista. Ihan herttainen nainen!

Niin lähdin ajelemaan pyörällä ja huomasin, että Kansanaukiolla oli menossa jotain. Taisi olla katutanssi kilpailut. Ne oli niitä iltaisin pihalla tanssijoita. Aika monta ryhmää oli mukana, suurin osa tanssijoista oli parhaimman keski-iän ylittäneitä naisia. Pakollisena tassina oli todennäköisesti amerikkalainen country-valssi "Dance with the angeles", koska kaikki sen tanssivat ensimmäisenä. Sitten tuli erilaisia tansseja. Yks porukka tanssi "Kulkuset", mutta sanat oli kiinaksi, olis ollut kiva tietää mitä ne siinä lauloi :) En jäänyt katsomaan kuka voitti, koska hiki virtas selkää pitkin!



Silver Plazalla oli Onlyn vaatteet puoleen hintaan, mutta eihän sieltä mun kokoja löytynyt. Ylläri! Tavaratalossa oli mukavan vilpoista, mutta en jaksanut siellä kauaa olla, vaan päätin lähteä kuntosalille. Se olikin tuskainen reissu. Hiki alkoi tursuta jo kun katsoi laitteita. Sitkeäasti yritin ensin juosta ja sitten polkea ja lopuksi vielä mennä grosstrainerilla. Kymmenen minuutin välein kävin pukuhuoneessa huuhtelemassa naaman ja käsivarret kylmällä vedellä ja seisoin hetken tuulettimen edessä ja sitten yritin taas jatkaa treenaamista. Taitaa olla turha ostaa korttia heinäkuuksi, jos ilmat on näin kuumat. Sääennuste tosin lupaa jo huomiseksi ja ylihuomiseksi sadetta. Lämpöäkin vaan +24 astetta. Joutuu paikalliset miehet laskemaan paidanhelmat alas - niillä nimittäin on tapana kääriä paidanhelmat kainaloon ja vilvotella vatsaa. Tosi sexyä :D

Kun tulin salita, meni vilvottavaan poreammeeseen ja makasin siellä vartin verran, johan helpotti. Päälle sitten munkkikahvit, ja elämä hymyilee taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti