tiistai 29. kesäkuuta 2010

Voi, että on kuuma eikä aurinko edes paista. Ihaninta olla sisällä ja ilmastointi täysillä! Kaikenlisäks taitaa taas kosteuspitoisuus huidella sadassa prosentissa kun on niin usvaa. Aamulla ei naapuritalo nähnyt vaikka ei ole kuin tie välissä.

Kuntosalikortti on enää muutaman päivän voimassa ja oon tässä pähkäillyt kannattaisko sitä enää uusia. Jos näin kuuma on, niin kyllä se treenaaminen yhtä tuskaa on, mutta toisaalta miksi lopetta hyvin alkanut urheilijan ura :) Vielä muutaman kilon pitäis saada alas niin sitten olisin tyytyväinen.

Kävin tänään rannassa pitkästä aikaa ja kyllähän oli porukkaa. Kahlailin kauan aikaa ja vesi oli lämmintä kuin linnunmaito. Ja meri kuhisi mustana kiinalaisia. On se aika koomisen näköistä kun aikuiset ui uimarenkailla, mutta eihän sille mitään voi jollei osaa uida. Vaikka se mun mielestä onkin jotain uskomatonta, ainakin kaupungissa jossa on uimarantoja vaikka muille jakaa. Mä en kyllä olis saattanut uida siellä, näin nimittäin aikamoisen paskaläjän ihan siinä vesirajassa. Ei se tosin niitä kiinalaisia näyttänyt haittaavan.....



Oli muuten rannalla oleva allasaluekin avattu ja altaat täynnä vettä. Muutama henkilökin näky siellä pulikoivan. Niillä tosin taisi siellä olla uimakoulumenossa.

Kun tulin kotiin ostin tosta " meidän hedelmäkauppiaalta" pussillisen aprikooseja ja muutaman nektariinin hintaan 5 pimpulaa eli reilu 50 senttiä. Ei paha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti