sunnuntai 9. toukokuuta 2010

2.5.2010

Taas uusi aurinkoinen aamu. Kimmolla oli vapaata töistä. Kun aamupuuro oli syöty lähdettiin ostamaan mulle polkupyörää. Löytyikin ihan ok pyörä, 24 vaihdetta; sellaiset vajaa 100 euroa.


Siitä vaan sitten rohkeasti liikenteen sekaan silmätarkkana. Kierreltiin ympäri kaupunkia, käytiin rannallakin. Ranta jossa on Olympia stadiona (soutu) oli ihan täynnä. Poliisit oli sulkenut sinne johtavan tien ja kello oli vasta ykstoista. Pysähdyttiin vähäksi aikaa, mutta Kimmo joutui heti kiinalaisten kynsiin. Ne halusivat saada sen kuvaan koko suvun kanssa. Siinä se sitten seisoi kaulakkain yhden, jos toisenkin kanssa. Oli naurussa pitelemistä :D


Upeita rantoja, Olympia rannan jälkeen tuli Kultaranta. Siellä ei ollut niin paljoa porukkaa. Rantaa oli rakennettu lentäviälautasia muistuttavia rakennuksia joissa oli pukuhuoneet, suihkut, vessat ja kahvila.



Matka jatkui kohti vanhaa kaupunkia, käytiin vain välillä syömässä. Kaks annosta noin 3 euroa yhteensä. Ihan hyvää oli, ei vaan saatu mitään juotavaa tilattua. Ei tuo yhteinen kieli oikein toiminut.

Vanhassa kaupungissa oli säpinää. Tytöt lauloi yhden sun toisen liikkeen edustalla ja yrittivät houkutella asiakkaita. Ananaksen, makkaran sun muun myyjää oli tienvarret täynnä. Pyörällä sukkuloiminen oli haastavaa kaiken sen hälinän keskellä.


Kotia päin tultiin puistoalueen kautta, puistot oli täynnä punaisena ja valkoisena loistavia puita ja niiden seassa kymmeniä hääpareja kuvattavina. Tuli varmaankin upeita hääkuvia. Nää puut on jänniä, niihin tulee ensin kukat ja niitä on tiheässä, siis oksat ihan täynnä ja vasta muutaman päivän perästä tulee lehdet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti