keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Huh, taas kuuma päivä ja viimeinkin näkyy jopa sinistä taivasta. Kävin tänään taas rannassa ja kahlailin Keltaisessa meressä. Oli raikasta vettä, mutta muutama rohkea oli silti uimassa.

Ohjeita rannalla......


Tänään on varmaankin ollut Feng Shuit hääpareille kohdallaan, kun niitä vilisi taas joka paikassa. On tosi mielenkiintoista seurata sitä niiden häätouhua. Olis mukavaa päästä mukaan johonkin juhlaankin. Sen verran oon saanut selville, että ne on parasta pitää heti aamulla. Puolen päivän jälkeen jatkuvat häät tuottaa epäonnea! Häät kestää 2-3 tuntia ja siellä syödään ja juodaan ihan niinkuin Suomalaisissakin. Morsian vaihtaa asua monta kertaa juhlan aikana :) ja lahjoina annetaan punaisia kirjekuoria (rahaa). Useilla morsiammilla on myös kirkkaan punaiset kengät, mitähän se tarkoittaa? Joillakin on myös punaiset sukat :)


Aamulla seurasin yhden pariskunnan juhlaa. Ne tuli tähän meidän talon eteen autosaattueessa, jonka edessä ajoi punaisin lipuin koristeltu kuorma-auto, sen kyydissä miehet hakkaas rumpuja ja pitivät meteliä. Hääparin tullessa ulos alkoi kova pauke (niin kuin aina täällä, kun jotain tapahtuu). Sulhanen kantoi morsiamen reppuselässä lähellä olevaan hotelliin ja sukulaismiehet töni ja pukki sulhasta koko ajan. Urheasti kuitenkin kantoi morsiamen perille asti.



Tuhkapilvi kuulemma saapuu Suomen ylle huomenna. Mitenkähän meidän lennon käy?

1 kommentti:

  1. No onpas erikoiset hääseremoniat! :)

    Lentoliikenne näyttää lupaavalta, Suomen ilmatila on tuhkavapaa! :):) Pikaisiin näkemisiin!

    VastaaPoista