sunnuntai 9. toukokuuta 2010

29.4.2010

Aamu alkoi aurinkoisena. Aamupäivän siivoilin kaappeja, jotta niihin saattaa laittaa astiat ja ruuat. Täällä käy kerran viikossa siivooja, mutta ei se täällä erityisemmin ole siivonnut, ei ainakaan mun mielestä.



Iltapäivällä lähdin sitten ulos tutustumaan lähiympäristöön. Kauas en uskaltanut mennä, etten vaan eksy. Kaikki talot näytti toistaiseksi ihan samanlaisilta ja kiinalaisesta tekstistä en ymmärtänyt mitään.
Kevät täällä on jo pitkällä, joka paikassa kukkii ihanasti. Tässä ympäristössä on monta puistoaluetta mitä kierrellä. Ne onki tarpeen, jotta pääsee hetkeksi eroon tuosta korvia raastavasta liikenteen melusta. Näyttää sitä, ettei täällä päde liikenne säännöt….Rääkkää painamalla vaan varotetaan niitä jotka meinaa tulla eteen. Eli torvet soi koko ajan! Kielloista huolimatta...


Illalla käytiin ulkona syömässä ja käveltiin vähän. Kiinalaiset naiset oli tullut ulos iltajumpalle. Radio soi rappusilla kovaa ja koko lössi tanssii sen tahdissa pimeässä pihassa. Käytännöllistä ei tuu kuntosalimaksuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti