perjantai 21. toukokuuta 2010

Voi kun väsyttää, tuli illalla valvottua niin myöhään kun piti radiosta kuunnella jääkiekkoa. Suomi hävis Tsekeille rankkarikisassa ja siihen loppui Suomen tie jääkiekon mm-kisoissa. Harmi!

Pitäis alkaa pakkaamaan kun huomenna on lähtö Quigdaoon ja sunnuntaiaamuna sitten aikainen lento Pekingin-H:ki-Kruunupyy. Huomattiin, että meillä on Kimmon kanssa eri lento Pekingiin, mun lähtee 20 myöhemmin kun Kimmolla. No, eiköhän me selvitä, mulla tosin ei ole kun 1,5 tuntia aikaa vaihtoon. Tuhkapilvikin näyttäisi välttelevän Suomen ilmatilaa, joten ehkäpä me sinne vielä päästään!

Kiertelin tässä taas yks päivä pyörällä ja kävin tässä meidän lähitorilla. Siellä oli aikamoinen kuhina aamulla. Myynnissä oli vihanneksia, hedelmiä, vaatetta, leipää, ne jopa leipo sitä siellä paikanpäällä. Kalaa, äyriäisä ja lihaa, eläviä kanoja ja tipuja. Oli jopa vuohenpäitä karvoineen päivineen! Täytyy joku päivä rohkaista mielensä ja mennä uudestaan ottamaan valokuvia niistä päistä.

Tuoretta lihaa.....ja ei niin tuoretta....





Satamassa sain sitten poliisit perääni, kun menin ranta-alueelle pyörällä. Ja kun en heti pysähtynyt, niin pilliin puhaltavia äkäisiä poliiseja tuli joka suunnasta. Olo oli kuin pahallakin rosvolla. Vein sitten nöyrästi pyörän niiden osoittamaan parkkiin ja jouduin maksamaan parkkimaksua 6 senttiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti